Vi erbjuder

Ansiktsbehandling Nykvarn

Varför välja oss?

Erfarenhet och kvalitet

Grundaren av WellnessMassage har utbildning som sjukgymnast, massör och spaterapeut. Här finns över 25 års erfarenhet. Detta gör att vi kan erbjuda kvalitet, trygghet och säkerhet till samtliga kunder inom våra verksamhetsområden.

Kundnöjdhet

I vårt arbete är vi resultatinriktade och prioriterar alltid att våra kunder blir helt nöjda. För att du som kund ska bli helt nöjd ser vi till att anpassa din ansiktsbehandling så gott det går utifrån de önskemål och behov just du har.

N

Avkoppling och Hälsa

Med våra tjänster vill bidra till avkoppling och förbättrad hälsa. Här hittar du behandlingar för hela kroppen, vi tar hand om hela dig, din kropp, ansikte och själ. Du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag, läs här hur det fungerar!

VÅRA TJÄNSTER

Ansiktsbehandling Nykvarn

WellnessMassage är ett företag som fokuserar till välmående och hälsa. Vi vet hur viktigt det är att ta hand om sig själv för att må bättre. Vår ambition är att arbeta för ett friskt samhälle där skönhet, hälsa och avkoppling är en naturlig och prioriterad del av människors vardag. Här hittar du i Nykvarn med omnejd en perfekt ansiktsbehandling utifrån dina behov.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Granövägen 46, 15167 Södertälje

Ring oss

0765-818515

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]